Фотографска изложба "Рим, Борис Христов"
11 октомври 2017, сряда

 

Музеят "Борис Христов"- София гостува в Дома на културата "Борис Христов" - Пловдив

 

http://www.peika.bg/Fotografska_izlozhba_Rim_Boris_Hristov__l.e_i.101796.html